De eerste Breda Esports Conferentie!

 De eerste Breda Esports Conferentie!

Op woensdag 14 December 2022 zal Dynasty in samenwerking met Breda Game City en Gemeente Breda een netwerkevenement houden voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in esports.  Het event vindt plaats bij QUB3Z in Breda en biedt ruimte aan rond de 100 bezoekers.

Opzet

Het evenement, dat van 13:00 – 18:00 plaatsvindt, bestaat uit drie segmenten. In het eerste segment spreken vertegenwoordigers van twee partijen, waaronder Team Liquid – een van de grootste esports-teams wereldwijd en gevestigd in Utrecht – over hun ervaring in esports en de kansen die zij zien voor ondernemers in esports.

Het tweede segment is een serie roundtables waarin bezoekers het gesprek aan kunnen gaan met verschillende experts uit de Nederlandse esports-scene. De roundtable experts worden te zijner tijd bekendgemaakt.

In het derde en laatste segment is er weer ruimte voor een spreker, gevolgd door een borrel om de dag af te sluiten en nieuwe connecties te maken.

Met dit evenement willen we geintresseerden in de esports en gaming industrie bij elkaar brengen om samen de kansen van deze industrie te benutten– Floris Buurman

DreamHack Rotterdam – Valorant speler Dynasty Vtol

Heb je vragen over wat je in gaming/esports zou kunnen doen? Neem gerust contact op met floris@bredaesportsconferentie.nl of max@bredaesportsconferentie.nl!