SCHEDULE DETAILS Information of Event Schedules

World is committed to making participation in the event a harassment free experience for everyone, regardless of level of experience, gender, gender identity and expression

10:00 - 10:30

Inloop

Inloop

Na een geweldige eerste editie verwelkomen we je graag bij de tweede editie van de Breda Esports Conferentie.

Pak een drankje en maak alvast kennis met vele mede geintresseerden rondom esports en gaming.

10:30 - 10:45

Opening

Dagopening

We nemen jullie graag mee door de planning van de dag. Wie komt wat vertellen? Hoe kan gaming / esports waarde toevoegen voor jou en wat hopen we aan het einde van de dag jou over geinformeerd te hebben?

10:45-11:15

Max van Kuipers

Spreker 1: Gamen als les op de middelbare school

Een game gebruiken op school om leerlingen te leren over vaardigheden die je ontwikkelt bij het gamen die je dagelijks in kan zetten.

11:15 - 11:45
Cheryl Meredith - Partner Manager Team liquid

Cheryl Meredith

Spreker 2: Talent Coordinator bij Team Liquid

Onze tweede spreker van de dag neemt je mee in de wereld van het top esports team, Team Liquid. Hierin vertelt Cheryl over wat het inhoud om een talent Coordinator bij Team Liquid te zijn.

11:50 - 12:30

Roundtable 1

Roundtables sessie deel 1

Tijdens onze roundtables nemen meerdere experts uit de gaming en esports industrie jullie mee in hun wereld. Sluit aan bij de roundtable waar jij de meeste interesse in hebt, spreek met gelijkgestemden en stel je vragen aan de expert!

12:30 - 13:15

Lunch

Lunch

Het is tijd om alle informatie te verwerken, we hebben een heerlijke lunch voor alle bezoekers geregeld. Geniet van de lunch en ga in gesprek met iedereen om je heen!

13:15 - 13:45

Ties Klok

Spreker 3: Wat doet een Gametherapeut?

Ties Klok zorgt er door zijn activiteiten als Gametherapeut bij Klimmendaal en zijn rol binnen Aangepast Gamen voor dat gamen toegankelijk wordt voor iedereen. Leer over de waarde van gamen voor mensen die anders niet zouden kunnen gamen.

13:45 - 14:15

Thomas Yuen

Spreker 4: Het leven van een professionele esports coach

Thomas Yuen, in de online wereld bekent als Kirei, heeft zijn leven de hele wereld overgevlogen als professioneel speler in de game van League of Legends. Nu coacht hij op het allerhoogste niveau, afgelopen jaar in de LCS, Amerikaanse top competitie bij 100 Thieves en nu is hij terug in Europa.

14:15 - 14:30

Koffie + Thee

Koffie & thee pauze

Er zijn nog zoveel mensen waarmee je in gesprek, geniet van een drankje met een hapje en bereid je alvast voor op de volgende ronde roundtables!

14:30 - 15:15

Roundtable 2

Roundtable sessie deel 2

Tijdens onze roundtables nemen meerdere experts uit de gaming en esports industrie jullie mee in hun wereld. Sluit aan bij de roundtable waar jij de meeste interesse in hebt, spreek met gelijkgestemden en stel je vragen aan de expert!

15:15 - 15:30

Fun Quiz

Fun Quiz

Veel impressies tot nu toe en om alles even te bezinken voordat we beginnen met de laatste spreker van dit evenement hebben we iets leuks bedacht!

15:30 - 16:00

Wouter Bik

Spreker 5: Esports in de wereld van Chess.com

We eindigen de dag met Wouter Bik, Esports Producer van Chess.com met een geweldig verhaal over esports en schaken. Dit wil je niet missen!

16:00 - 17:00

Borrel + Netwerken

Borrel + Netwerken

Geniet van een hapje op onze kosten en bereid je netwerk uit!

HURRY UP! Book your Seat

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Want Something Extra?